Επίτιμα μέλη, στην εθελοντική Δίας Ε.Ο.Π.Π. Αρχαίας Ολυμπίας τα «10 μποφόρ»

Μεγάλη μας χαρά και τιμή η ένταξή μας, τα «10 μποφόρ», ως επίτιμα μέλη, στην εθελοντική ομάδα Δίας Ε.Ο.Π.Π Αρχαίας Ολυμπίας. Το μεσημέρι της Κυριακής επισκεφθήκαμε το χώρο της ομάδας «ΔΙΑΣ» όπου ο προϊστάμενος κ. Καρανικολός με τα περισσότερα μέλη της ομάδας, μας υποδέχθηκαν και μας ξενάγησαν στο χώρο με τα οχήματα δράσης τους κ τον εξοπλισμό τους. 

Στο τέλος μας τίμησαν εντάσσοντάς μας ως επίτιμα μέλη της ομάδας πολιτικής προστασίας δωρίζοντας μας μπλούζες της Πολιτικής Προστασίας «ΔΙΑΣ»

Την ομάδα ΔΙΑΣ είχαμε την τιμή να φιλοξενούμε στο στούντιο της εκπομπής μας στις 30 Μαΐου, μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα εδώ: https://youtu.be/EvmgMTEFDNM?t=5m56s

Οι άγρυπνοι φρουροί της Αρχαίας Ολυμπίας, αξιέπαινοι γι αυτό που έχουν καταφέρει με την αγάπη τους και το μεράκι τους για το καλό του τόπου τους! Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν μέγιστης προβολής και στήριξης. Σε καιρούς δύσκολους αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους! Με τις όποιες δυνάμεις μας τα «10 μποφόρ» θα είναι δίπλα σας!

Φωτογραφία του χρήστη 10 Μποφόρ - Ραδιοφωνική Εκπομπή.Φωτογραφία του χρήστη 10 Μποφόρ - Ραδιοφωνική Εκπομπή.Φωτογραφία του χρήστη 10 Μποφόρ - Ραδιοφωνική Εκπομπή.


«10 ΜΠΟΦΟΡ» VOXFM 103.3
https://10bofor.blogspot.com/
ΠΑΡΑΓΩΓΉ & ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ:
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΩΓΩ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια